Nová kuchyňa na zeleninu

Kód produktu: 113007

0,89  0,74  bez DPH

Jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný) (max. 32 %), cukor, cesnak, zázvor (9 %), čierne korenie (8 %), rozmarín, citrónová kôra, pomarančová kôra (4 %), kardamóm, kurkuma, petržlen, prírodná pomarančová aróma.

Môže obsahovať glutén, vajcia, sóju, zeler, sezam, mlieko (laktózu) a horčicu.

Skladujte v suchu.

Kód produktu: 113007 Kategória:

Energia kJ
1035
Energia kcal
246
Tuky
2,3
Z toho kyseliny (g)
0,5
Sacharidy
48
Z toho cukry
42
Bielkoviny
4,9
Sodík/soľ g
28,5
Vhodné na
Zelenina

1) NA PRÍPRAVU PESTREJ ZELENINOVEJ PANVICE PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 400 g zeleniny (čerstvej alebo mrazenej), 1 PL olivového oleja, 1 malú jarnú cibuľku, 125 ml vody, ½ bal. prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa na zeleninu, 3 PL jogurtu 2) NA PRÍPRAVU ŠŤAVNATÉHO KURČAŤA S CUKETOU PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 300 g kuracích pŕs, 1 PL masla, 100 ml bieleho vína, ½ bal. prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa na zeleninu, 250 g cukety, 1 PL olivového oleja, ½ strúčika cesnaku, 1 PL prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa Svieži citrón alebo trocha citrónovej šťavy

Recept

1) PESTRÁ ZELENINOVÁ PANVICA: Návod na prípravu: Na veľkej panvici alebo vo woku rozpáľte olej. Opražte cibuľku do sklovita a pridajte na drobno nakrájanú zeleninu. Pridajte vodu a ½ bal. prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa na zeleninu. Zeleninu duste 10 minút a nakoniec zjemnite jogurtom. 2) ŠŤAVNATÉ KURČA S CUKETOU: Návod na prípravu: Na rozpálenej panvici roztopte maslo a na miernom ohni osmažte kuracie prsia. Podlejte bielym vínom a dochuťte prípravkom KOTÁNYI Nová kuchyňa na zeleninu. Prikryté pokrievkou duste na miernom ohni. Medzitým na druhej panvici krátko opražte na olivovom oleji na plátky pokrájanú cuketu spolu s cesnakom a prípravkom KOTÁNYI Nová kuchyňa Svieži citrón. Kuracie prsia so zeleninou servírujte s chrumkavou bagetou.

Nákupný košík
Nová kuchyňaNová kuchyňa na zeleninu
0,89  0,74  bez DPH
Návrat hore